Parisuhteen Voimavarakartta -Kysely
 
TARKASTELE VOIMAVARAKARTTAASI
Jos olet jo täyttänyt tämän kyselyn ja haluaisit tarkastella voimavarakarttaasi, anna kyselysi ID-numero.
 

Ohjeet ja ehdot kyselyyn osallistumiseen ja voimavarakartan käyttöön:

Vastaamalla kyselyyn saat palautetta oman parisuhteesi voimavaroista karttakaavion muodossa. Kysely sisältää n. 120 kysymystä ja sen täyttämiseen kuluu arviolta 30 minuuttia. Vastaaminen on täysin vapaaehtoista, maksutonta ja luottamuksellista. Kysely rakentuu tutkimuksellisista taustakysymyksistä, toteamuslauseista ja kysymyksistä, joihin voit kirjoittaa oman vastaksesi. Lue jokainen toteamus huolellisesti ja pohdi, missä määrin olet väittämän kanssa samaa tai eri mieltä. Parisuhteenne voimavarakartta piirtyy sen jälkeen, kun painat kyselyn lopussa olevaa ”Valmis” painiketta.

Voit käyttää parisuhteenne voimavaroista tehtyä karttaa terapeuttisen keskustelun tukena vastaanotolla yhdessä terapeuttisi kanssa. Mikäli käytät printattua karttakuvaa omassa terapiaprosessissasi, muista kirjoittaa ylös ID numerosi karttakuvan yläreunasta. Numeron avulla voit palauttaa yksilöllisen karttakuvasi kyselyn tekemisen jälkeen. Voit myös tunnistautua pariksi yhteisellä tunnistautumislausekkeella kumppanisi kanssa (kysymys 19) tutkimuksellisia tarkoituksia varten. Tutkimuksessa pareiksi yhdistetty tieto lisää ymmärrystä siitä, millaisina voimavarat näyttäytyvät saman suhteen sisällä molempien kumppanien omasta näkökulmasta.

Voit täyttää tämän kyselyn, mikäli olet tällä hetkellä parisuhteessa, eikä sinulla ole romanttista, emotionaalista tai seksuaalista suhdetta/suhteita tämän parisuhteen ulkopuolella.

Painamalla ”Kyselyyn” ruutua tämän sivun alareunassa vahvistat, että olet lukenut nämä menetelmän käyttöön liittyvät ohjeet ja hyväksynyt käyttöön liittyvän ehdon.

Tervetuloa vastaamaan parisuhteen voimavarat –kyselyyn!

Lisätiedot: Psykologi Kirsi Luoma, email: